Υπηρεσίες SEO

Project Description

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με σωστό SEO

Τι είναι το SEO και για πιο λόγο δίνει στην εταιρεία μου ανταγωνιστικό πλεονέκτημα;

Γνωρίζατε ότι το Google έχει πάνω από 200 κριτήρια κατάταξης;

Προκύπτοντας από τη φράση Search Engine Optimization ( βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης), το SEO απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Αποτελεί το κριτήριο που θα κατατάξει την ιστοσελίδα μας σε συγκεκριμένη θέση κατά την αναζήτηση μίας φράσης-κλειδί. Είναι σημαντικό λοιπόν η ιστοσελίδα μας να είναι "σωστά δομημένη" και να ακολουθεί "συγκεκριμένα κριτήρια" ώστε να είναι φιλική ως προς την μηχανή αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo).

Αρκεί η σωστή δόμηση της ιστοσελίδας ώστε να με βγάλει στις πρώτες θέσεις της Google?

Η κατάταξη της ιστοσελίδας μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας διαρκής αγώνας για την κατάκτηση της κορυφής. Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια κατάταξης ήταν και θα συνεχίσει να είναι η "υψηλή ποιότητα του περιεχομένου". Η Google άλλωστε έγινε παγκοσμίως γνωστή διότι ο διαρκώς αναπτυσσόμενος, έξυπνος αλγόριθμός της ήταν σε θέση να διακρίνει το ποιοτικό περιεχόμενο ανάμεσα σε εκατομμύρια ιστοσελίδες. Σύμφωνα με την σωστή φιλοσοφία της - "Αυτός που πραγματικά αξίζει, βγαίνει πρώτος."

πωσ μπορειτε να Καταταγειτε ψηλα στην google?

Η λύση της Future Plan για το SEO

Η δόμηση ιδανικού SEO υλοποιείται κατά την διάρκεια ανάπτυξης της ιστοσελίδας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε νέα ιστοσελίδα μαζί μας, λαμβάνετε τα βασικότερα εργαλεία εντελώς δωρεάν. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα, προχωρούμε στις παρακάτω ενέργειες

  • Ανάλυση παρούσας κατάστασης ιστοσελίδας μέσω κατάλληλων εργαλείων (SEO Audit). Εντοπίζουμε τι εμποδίζει την καλή κατάταξή της στην Google.
  • Έρευνα λέξεων-κλειδια (keywords). Διεξάγουμε έρευνα σε σχέση με τους ανταγωνιστές και προτείνουμε κατάλληλες λέξεις- κλειδιά για την επιχείρησή σας.
  • Διεξαγωγή παρεμβάσεων στην ιστοσελίδα σας ώστε να πληροί 100% τα προ απαιτούμενα για ιδανικό SEO.
  • Εκστρατεία δόμησης ποιοτικών backlink. Τα backlink αποτελούν ουσιαστικά συστατικές επιστολές για την εταιρεία σας. Σας παρέχουμε εκπαίδευση για την μεγιστοποίησή τους.
  • ....
επικοινωνια

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Απογειώστε την επιχείρησή σας με την Future Plan

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | Κατασκευή Ιστοσελίδων | Mail Marketing | Digital Marketing