Εταιρική Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση

Project Description

Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό το σχηματισμό διαφημιστικού video & την φωτογράφιση της εταιρείας και των προϊόντων σας

Η εικόνα έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην καθημερινότητά μας, λαμβάνοντας τεράστιες διαστάσεις και παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία ενός brand name. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τις εταιρικές ιστοσελίδες, αποτελούν την κινητήρια δύναμη μίας επιτυχημένης προβολής.  

Για ποιο λόγο είναι σημαντικό το εταιρικό βίντεο;

Η αποτύπωση των χώρων μας, των προϊόντων μας και των γενικότερων υπηρεσιών μας σε βίντεο, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές ενέργειες που μπορεί να προχωρήσει μια εταιρεία. 

Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα τόσο για την ενδυνάμωση του brading όσο και για να επικοινωνήσουμε καλύτερα το μήνυμά μας. Δεν είναι τυχαίο που σε πλατφόρμες όπως το YouTube και στα social media, χιλιάδες επαγγελματιών προβάλλονται καθημερινά. Με την χρήση ενός καλαίσθητου – επαγγελματικού βίντεο, μπορεί κάποιος να δει και να μάθει περισσότερα για εσάς. Στοχεύουμε διαφορετικά, σε σχέση με την εικόνα, στο υποσυνείδητο του δυνητικού αγοραστή των υπηρεσιών μας.

Γιατί παίζουν τον δικό τους μοναδικό ρόλο οι φωτογραφίες;

"Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" θα μπορούσε να πει κανείς για τον φωτογραφία, ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.

Από τον στολισμό των κειμένων και της ιστοσελίδας μας μέχρι την αποτύπωση των χώρων και των προϊόντων μας, η δύναμη της φωτογραφίας είναι αδιαμφησβήτητη. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνεί το δικό της μήνυμα και αν συνδυαστεί με σωστή στόχευση, οδηγεί σίγουρα σε αύξηση των πωλήσεων. Η αρμονική χρήση των σχημάτων, των μεγεθών και των εικόνων από το πρώτο βήμα που είναι η σωστή φωτογράφιση μέχρι το τελευταίο της τοποθέτησης του προϊόντος στην βιτρίνα ή στην ιστοσελίδα μας, θα κρίνει καθοριστικά την επίτευξη της πώλησης

Εικόνες από δουλειές μας

Η λύση της Future Plan για φωτογράφιση / βιντεοσκόπηση

Η πολυετής εμπειρία του συνεργάτη μας στον τομέα του commercial photography μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών για εξειδικευμένη φωτογράφιση προϊόντων, εταιρειών και τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών. Ειδικότερα προσφέρουμε:

  • Επαγγελματική Φωτογράφιση εταιρικών χώρων και προϊόντων. 
    (δυνατότητα για εναρμονισμό φώτο με τους κανόνες Skroutz και το Best Price)
  • Επαγγελματική Φωτογράφιση ξενοδοχείων και διαμερισμάτων
  • Δημιουργία Portfolio για αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστικές εταιρείες.
  • Επαγγελματική βιντεοσκόπηση για όλα τα είδη εταιρειών
  • Δημιουργία διαφημιστικού σποτ
  • .......
επικοινωνια

Πρόσφατα εταιρικά βίντεο

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Απογειώστε την επιχείρησή σας με την Future Plan

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | Κατασκευή Ιστοσελίδων | Mail Marketing | Digital Marketing